Mandata Dei

“Ben jij tussen de 16 en 21 jaar? Dan moet je beslist onze avonden eens bezoeken en ben je dus bij deze  uitgenodigd!”  

Wij komen iedere vrijdagavond bij elkaar vanaf 19.45 uur in het verenigingsgebouw. Het mooiste van de avonden is dat we mogen onderzoeken hoe God tot ons spreekt door de Bijbel, ook in deze tijd. Dit doen we door diverse  (Bijbelse) onderwerpen te onderzoeken en met elkaar te bespreken

Regelmatig nodigen we interessante sprekers uit, helpen we mee bij sociale projecten, gaan we op excursie, bezoeken we de Check-In avonden en helpen we met evangeliseren vanuit de Simon de Looijer-post in Amsterdam.

Tijdens de avonden is er een ontspannen en vooral ook gezellige sfeer. Er is altijd een pauze waarin we met elkaar kunnen bijpraten. Rond 22.00 uur sluiten we het officiële deel van de avond af, waarna we met elkaar nog een hapje en een drankje nemen.  

Het hoogtepunt van het seizoen zijn de jaarlijkse uitgaansdagen rondom Hemelvaartsdag. Deze dagen kiezen we vooraf een Bijbels thema waar we over zullen nadenken.  Met elkaar drie dagen weg om stil te staan bij wat God ons geeft, te ontspannen, en  ook om gezellig samen te zijn.

We hopen je binnenkort te ontmoeten op vrijdagavond!