Mefiboseth

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdagmorgen, Salemkerk Lisse, bijna tien uur. De clubleden van ‘Mefiboseth’ druppelen binnen. De ene jong, de ander oud, de ene druk, de ander rustig, de ene huppelend, de ander in een rolstoel, de ene met een verstandelijke beperking, de ander met een lichamelijk beperking, een volgende met beiden.  Allemaal welkom!

Eén van de leiding start de morgen met een praatje, we zingen, bidden en luisteren naar een Bijbelverhaal. We vieren de verjaardagen en drinken een kopje koffie met iets lekker erbij… Daarna tijd voor actie: bakken, bloem schikken, knutselen, of een rondje in een echte brandweerauto ..., wat we ook doen, het is altijd fijn om bij elkaar te zijn! Voor je het weet is het twaalf uur, tijd om weer naar huis te gaan.

Denk jij dat je er ook bij hoort, of ken je iemand die zich vast thuisvoelt bij ons op de club:
VAN HARTE WELKOM!

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij: mirandavanvoorst@kliksafe.nl

Programma van Mefiboseth dat op zaterdag 12 juni 2021 om 11 uur werd uitgezonden, is als nog te lezen. (klik hier)

Door de coronamaatregelen kunnen wij tot nader bericht helaas geen clubmorgens houden. Gedurende deze tijd zullen de clubleiding met elkaar maandelijks deze online opnemen en naar jullie versturen.

Hartelijke groeten van de clubleiding.