Meisjesvereniging 'Klein in Kracht'                        

Zit jij in groep 8, de 1e of de 2e klas? Kom dan naar meisjesvereniging ‘Klein in Kracht’ (KIK).

Iedere woensdagavond (19.30 uur – 21.00 uur) komen wij bij elkaar in het verenigingsgebouw van de Salemkerk.

De KIK is een vereniging waar het gaat om bezinning, ontmoeting en ontspanning. Elke avond beginnen we rondom Gods Woord. Na de pauze gaan we dieper op het thema van de avond in, spelen we een spel of maken we iets leuks. Ook hebben we soms avonden op een andere locatie dan het verenigingsgebouw, waarop we bijvoorbeeld een spel buiten doen of ergens heen gaan voor een activiteit.

We hebben verschillende soorten avonden:

1.   Bezinnende avonden 

Op deze avonden denken we na over een onderwerp: een Bijbels onderwerp, een onderwerp uit de kerkgeschiedenis of iets actueels.

2.   Ontspannende avonden

Deze avonden beginnen we met een stukje bezinning. Daarna gaan we creatief aan de slag of we doen een spel of…? Laat je door ons verrassen!

3.   Speciale avonden       

Deze avonden vinden vaak plaats op een andere locatie dan het verenigingsgebouw. Denk bijvoorbeeld aan een kampvuur of een strandwandeling. Ook hebben we soms een avond gezamenlijk met de jongensvereniging 'Samuël'.

Aan het eind van het seizoen hebben we met elkaar Bondsdag. Dan hopen we ’s morgens naar een kerk te gaan waar een bezinnende morgen wordt georganiseerd door de JBGG voor jongeren van jullie leeftijd. ‘s Middags gaan we iets ontspannends of juist sportiefs doen.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom bij ons op de KIK en neem gerust je vriendinnen mee!

Een hartelijke groet van ons allemaal en tot ziens,

Leidsters KIK

Juf Bernadette

Juf Gerike

Juf Joanne

Juf Jolien

Juf Laura

Juf Marianne

Juf Marjanneke

Juf Natasja