Meisjesvereniging 'Klein in Kracht'                         

Programma: 2019-2020 

Zit jij in groep 8, de 1e of de 2e klas? Kom dan op woensdagavond van 19.30-21.00 uur naar meisjesvereniging ‘Klein in Kracht’. Een vereniging waar het gaat om bezinning, ontmoeting en ontspanning. Elke avond beginnen we rondom Gods Woord. Na de pauze gaan we dieper op het thema van de avond in (bezinningsavond), spelen we een spel of maken we iets leuks. Ook hebben we bijzondere avonden, zoals een herfst stukje maken en een sportavond. Elk jaar sluiten we af met de jaarlijkse bondsdag.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom bij ons op de KIK.

Uitnodigingsbrief van K.I.K:

Beste meisjes en ouder(s),

De vakantieperiode is weer voorbij. De scholen zijn begonnen en binnenkort zal ook KIK van start gaan. Natuurlijk hopen wij dat jullie allemaal (weer) lid worden van onze meisjesvereniging KIK. We stellen KIK nog even kort aan jullie voor. KIK is een afkorting van “Klein in Kracht”. Onze meisjesvereniging hoopt dat zij klein in kracht mag zijn, een middel om jou te leiden tot de Heere en Zijn dienst. Het gaat immers om de Heere! Hij is groot in kracht. Ja, zelfs oneindig in kracht.

Iedere woensdagavond (19.30 uur – 21.00 uur) komen wij bij elkaar in het verenigingsgebouw van de Salemkerk. We hebben verschillende soorten avonden:

1.    Bezinnende avonden  

Op deze avonden denken we na over een onderwerp: een Bijbels onderwerp, een onderwerp uit de kerkgeschiedenis of iets actueels.

2.    Ontspannende avonden

Deze avonden beginnen we met een stukje bezinning. Daarna gaan we creatief aan de slag of we doen een spel of…? Laat je door ons verrassen!

3.    Speciale avonden        

Dit jaar staan onder andere de jaarvergadering, de kerstviering en een sportavond op het programma.

Aan het eind van het seizoen hebben we met elkaar Bondsdag. Dan hopen we ’s morgens naar een kerk te gaan waar een bezinnende morgen wordt georganiseerd door de JBGG voor jongeren zoals jullie. ‘s Middags gaan we altijd iets ontspannends/ sportiefs doen. Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om lid te worden van KIK. Fijn, als je nu al besloten hebt. En anders beslis je vast binnenkort wel dat je ook bij onze vereniging komt!

Klik hier voor het Programma 2019 -2020: 

Een hartelijke groet van ons allemaal en tot ziens.

Leidsters KIK

Juf Marianne van der Boon

Juf Marianne Brouwer

Juf Bernadette van Dam

Juf Heidi van Delden

Juf Marjanneke van Duijvenvoorde

Juf Natasja Imanse

Juf Arrianne de Gans

Juf Joanne Grisnich

Juf Laura Grisnich