De evangelisatiecommissie 

Wat leven we in een hectische tijd! Er is veel vraag naar zingeving van het leven. Hier geeft de Bijbel u een antwoord op! Heeft u vragen met betrekking tot het geloof, of bent u nieuwsgierig naar wat er in de Bijbel staat? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een Bijbel aan via evangelisatiegglisse@gmail.comOok hier ("WAT GELOVEN WIJ") kunt u meer vinden over de inhoud van ons geloof. 

Wij verwijzen u graag naar "orde van dienst"  waarin puntsgewijs staat beschreven wat een kerkdienst inhoudt. Dit kan u helpen bij de voorbereiding op een kerkdienst. Weet dat u welkom bent! 

De missie van de evangelisatiecommissie is het bevorderen van het verspreiden van het evangelie aan mensen die niet of nauwelijks in een kerk komen. Het is de visie van de evangelisatiecommissie van de Salemkerk Lisse om dit te doen met een focus op de inwoners van Lisse - Hillegom - Sassenheim - Nieuw Vennep. 

Onze activiteiten richten zich op:
- Versterken en stimuleren van bestaande activiteiten die deze missie en visie al uitdragen. 
- Toerusting van gemeenteleden om zelf met deze missie en visie aan de slag te gaan, door middel van het organiseren van een toerustingsavond.
- Activiteiten organiseren om met de doelgroep in contact te komen, zoals straatevangelisatie, folderverspreiding, open monumentendag (en kinderclub).

Hiernaast geven wij een mondeling Bijbelcursus, bestaande uit 2 delen: orientatiecursus en verdiepingscursus. Heeft u interesse of kent u iemand in uw omgeving die u kennis wilt laten maken met de Bijbel? Een buurman, collega, vriend of vriendin? Kom dan samen naar deze cursus!
Opgeven kan via evangelisatiegglisse@gmail.com