Koffie- en contactochtend

wo 21 februari 2018 -

Beste ouders en verzorgers,

U komt toch ook? D.V. woensdag 21 februari  is er weer een koffie- en contactochtend. Deze ochtend is Maria Vermeulen onze gast. Ze is moeder, trainer en opvoedcoach en is eigenaar van Salouz, een organisatie voor training en opvoedondersteuning. Daarvoor heeft ze jaren bij SGJ en Timon gewerkt.

We hopen deze ochtend met elkaar na te denken over  het thema:  “Coach van je puber”.

Een leerzaam onderwerp voor alle ouders en verzorgers! In een eerdere lezing over dit onderwerp vertelde Maria Vermeulen: dat ouders in de opvoeding steeds minder kapitein moeten worden en steeds meer coach. Een kapitein geeft bevelen, en een coach overlegt. „Maar”, waarschuwde ze, „wil je coach kunnen worden, dan moet je eerst kapitein geweest zijn. Jonge kinderen hebben een kapitein nodig. Coach kun je worden vanuit een gezagsrelatie.”

Vanaf 8.30 uur is er inloop en staat de koffie klaar in het verenigingsgebouw, om 9.00 uur beginnen we. 

Voor de kleine kinderen is er crèche. Net als vorige keren vragen we, als tegemoetkoming voor diegene die vrijwillig oppassen, een kleine bijdrage van € 1,00 per kind.

Het zijn altijd leerzame, maar ook gezellige ochtenden! Wij hopen u allen woensdagochtend 21 februari te mogen ontmoeten!  Neem gerust ook eens iemand mee!

Een hartelijke groet,

Commissie Jongeren en Gemeente


Terug naar de agenda