Koffie-en contactochtend

wo 28 september 2022 -

Koffie- en contactochtend

Heeft u D.V. woensdagochtend 28 september 2022 in uw agenda gereserveerd voor onze ouderochtend? In een ongedwongen sfeer willen we met elkaar nadenken over een opvoedkundig thema. Spreker is deze keer mevrouw Hennie Zwanenburg, als preventiemedewerker werkzaam bij De Vluchtheuvel. Het thema is ‘Communiceren met je kind’. Communiceren doen we altijd, zowel verbaal als non-verbaal. Woorden hebben veel invloed op het leven van een kind. Daarom is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van hun communicatie naar hun kind. Ook het voeren van een gesprek en écht luisteren zijn vaardigheden die van groot belang zijn.

Wat betekent dit in de praktijk voor mij, mijn kind of mijn gezin? Van elkaar leren we veel. Het zijn altijd gezellige ochtenden waar alle ouders met kinderen van klein tot ver in de puberteit hartelijk welkom zijn! Kom gerust eens kijken. Inloop met koffie en thee vanaf 8.30 uur in het verenigingsgebouw. We starten om 9.00 uur. Gezellig als je er bij bent!

Als het lukt om oppas te vinden, zal er voor de jonge kinderen een crèche zijn. Meer info hierover zal t.z.t. op de website van de kerk te vinden zijn.

Commissie Jongeren en Gemeente

OPROEP!

Voor de ouderochtend D.V. woensdag 28 september zijn we dringend op zoek naar minimaal

2 mensen die op de jonge kinderen willen passen. U/ jij doet er veel ouders een groot plezier mee. Hierdoor kunnen zij ook naar deze waarde(n)volle ochtend komen. Wilt u zo ook uw steentje bijdragen aan de opvoeding van onze kinderen? Heel graag. Opa’s, oma’s, jongeren, volwassenen: we horen graag z.s.m. van u!

U kunt ons mailen jongerenengemeente@gergemlisse.nl of bellen met 06-43150241. Alvast hartelijk dank!

Commissie Jongeren en Gemeente


Terug naar de agenda